• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 26lei
  • 16000lei
 • Producator
 • Varsta
 • Abilitati dezvoltate
 • Material
 • Pentru
 • Tip Produs
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Lada De Nisip Castlewood Sandpit
670.00 lei
Complex De Joaca Fungoo Funny 2
3369.90 lei
Tiroliana Profesionala
Tiroliana Profesionala expediere rapida
3298.01 lei
Tiroliana 'para" Rosie + Leagan Monkey Rosu Pentru Tiroliana
568.97 lei
Complex De Joaca Frontier™
Complex De Joaca Frontier™ expediere rapida
6999.90 lei
Centru de joaca 4 in 1
Centru de joaca 4 in 1 expediere rapida
927.00 lei
All Around Easel For Two (red)
298.08 lei
Complex De Joaca Manorfort Stronghold Dunster House
6599.90 lei
Centru de joaca 7 in 1
Centru de joaca 7 in 1 expediere rapida
1211.00 lei
Plasa Pentru Catarat 1,50 X 2 M.
556.29 lei
Complex de joaca din lemn Canyon Ridge Kidkraft
15999.90 lei
Balansoar Metalic Rotativ Copii See Saw Plum
569.90 lei

GHIDURI ȘI ARTICOLE BLOG

6 beneficii ale jocului în aer liber

6 beneficii ale jocului în aer liber

Jocul in aer liber ofera copiilor mici oportunitatea de a experimenta lumea cu toate simturile, iar acest lucru nu trebuie sa fie, in mod obligatoriu, intr-o padure sau in zone cu iarba verde. Cateva ore petrecute afara, in curtea casei, vor...

Citeste mai mult
Vrei sa cumperi un spatiu de joaca pentru copilul tau?

Vrei sa cumperi un spatiu de joaca pentru copilul tau?

Copii sunt gata sa iasa la joaca? Vrei sa incurajezi activitatile in aer liber? Solutia ar putea fi un spatiu de joaca. Nu intotdeauna avem posibilitatea de a merge in parc sau la un loc de joaca pentru ca cei mici sa se distreze, astfel incat, ar...

Citeste mai mult
Avantajele spatiilor de joaca din lemn

Avantajele spatiilor de joaca din lemn

Jocul este o parte esentiala a copilariei. De la dezvoltarea fizica armonioasa si reducerea stresului, la deprinderea conceptelor de independenta si dezvoltarea abilitatilor sociale, jocul este modul in care copiii invata sa descopere lumea.

Citeste mai mult

Spatiile de joaca sunt extrem de importante pentru cei mici avand in vedere ca majoritatea timpului pe care copii si-l petrec prin joaca. Pentru aceasta, Bekid detine o serie de instrumente care pot reprezenta fara indoiala un punct de interes pentru cei mici. Atat corturile sub diverse forme si culori, avand variate imprimeuri, precum si laditele cu nisip sau masutele special create pentru ei ii pot tine ocupati pe acestia intreaga zi. Pentru ca siguranta este prioritara atunci cand vorbim despre copii, toate instrumentele comercializate de Bekid sunt construite din materiale de calitate astfel ca cei mici sa pot juca in voie fara a fi nevoiti sa ii supravegheati constant. Principalele aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere la alegerea unui spatiu de joaca sunt:

 • Spatiul de joaca ales sa fie stabil si sa dispuna de rezistenta sporita la conditiile de mediu.
 • Spatiul de joaca sa nu dispuna de suprafete ascutite in care cei mici sa pot rani.
 • Produsele care alcatuiesc spatiul de joaca sa dispuna de normele de siguranta impuse.

Întrebări frecvente

De ce este important să achiziționezi unul din multitudinea de spații de joacă pentru copii?

Mai mult timp de joacă nestructurată, liberă, este ideală pentru copii și poate fi la fel de simplă ca o întâlnire de joacă, o mică adunare sau doar copilul dumneavoastră singur. Este benefic să oferiți timp în aer liber și condiții încurajatoare unde copiii se pot juca împreună sau chiar singuri oferindu-le spații de joacă care să îi bucure, independent de activitatea organizată de adulți. Știind că joaca în aer liber este foarte importantă pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră, achiziționarea unor spații de joacă este primul pas pentru a pune pe primul loc activitățile în aer liber în programul copilului dumneavoastră.

Căutați o modalitate de a încuraja joaca în aer liber a copilului dumneavoastră?

Dacă căutați modalități de a anima curtea sau grădina dumneavoastră astfel încât aceasta să devină un loc de joacă constant în aer liber pentru cel mic, spațiile de joacă sunt alegerea ideală pentru acest lucru. Activitatea fizică nestructurată este esențială deoarece îmbunătățește sănătatea copilului dumneavoastră. Pe lângă alte beneficii, aceasta reduce probabilitatea obezității și a problemelor de sănătate legate de greutate, care devin probleme tot mai mari pentru familiile din ziua de azi. Jocul în aer liber îmbunătățește, de asemenea, sănătatea mentală ca urmare a activității fizice.
Deoarece siguranța este, bineînțeles, o preocupare principală atunci când achiziționați un spațiu de joacă pentru cel mic, trebuie să alegeți cu multă grijă produsul pe care îl cumpărați. Cele mai multe spații de joacă cu leagăne, tobogane și alte caracteristici atrăgătoare sunt fabricate din plastic, metal sau lemn. Fiecare dintre acestea are avantajele și dezavantajele sale, dar, deoarece siguranța celor mici este pe primul loc pentru noi, am ales cu multă grijă spațiile de joacă pe care le-am pus la dispoziția dumneavoastră în oferta noastră.