Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150
Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150

Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150


325.60 lei

Cost transport: 17.99 lei

de la 55 lei/luna
Mokka. Avans pe gustul tau

Retur în 14 de zile

Garantie: 24 luni

Expediere rapida

Descriere produs

Grija si monitorizare permanenta copii cu monitorul audio Cosmo

Mai ales cand ti-ai culcat copilul, vrei sa te asiguri in orice moment ca micutul tau este bine. Deoarece nu poti sta in permanenta alaturi de bebelus atunci cand doarme, dar iti faci griji pentru siguranta si sanatatea lui, este important sa ii poti asigura o monitorizare fiabila. Cu monitorul pentru bebelusi Cosmo Audio de la Reer ramai in contact constant cu copilul tau si esti informat in orice moment despre starea lui. Asa ca ai mereu o ureche atenta in dormitor fara a deranja somnul important al celui mic.

Tehnologie avansata FHSS, claritate si economie de energie prin modul optional ECO si functia VOX

Cu ajutorul tehnologiei FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) claritatea si siguranta conexiunii este garantata. Schimbarea periodica si automata a canalelor face ca Cosmo sa fie 100% sigur. Datorita functiei de activare inteligenta a sunetului (VOX), unitatile se conecteaza numai atunci cand copilul face un zgomot. Daca bebelusul doarme linistit, monitorul pentru bebelusi trece automat in modul de repaus. In plus, unitatea de monitorizare pentru bebelusi poate fi comutata manual in modul ECO. Aceste doua caracteristici reduc la minimum consumul de energie al acestui monitor pentru bebelusi.

Utilizare confortabila datorita unitatii mobile pentru parinte

Detaliile bine gandite iti permit sa utilizezi monitorul pentru bebelusi intr-un mod deosebit de simplu. Datorita clemei de prindere, ai mereu cu tine monitorul pentru bebelusi - chiar daca te misti prin casa, te simti mereu foarte aproape de bebe. Cu o raza de actiune de pana la 600 m, monitorul pentru bebelusi poate fi folosit si pe terasa sau in gradina. Daca distanta este depasita, vei fi avertizat de conexiunea intrerupta printr-o alarma.

Adormi copilul usor datorita luminii de noapte linistitoare

Lumina difuza pe care monitorul o genereaza calmeaza copilul si il pregateste pentru ora de somn. Modulul de lumina are 3 trepte de intensitate. Este ideala pentru somn, citit povesti sau pentru copiii care se tem de intuneric. O caracteristica speciala este conexiunea dintre modulele de lumina si voce. Cand copilul adoarme profund, lumina se stinge automat. Daca dispozitivul primeste apoi zgomote de la copilul tau noaptea, lumina de noapte se aprinde pentru a oferi micutului tau un punct de orientare in intuneric.

Functie de interfon

 

De multe ori, sunetul familiar al vocii parentale ajuta la calmarea bebelusului. Datorita functiei de interfon a unitatii care sta la parinte, poti vorbi direct cu copilul. Acest lucru iti permite sa iti linistesti copilul din camera in care te afli sau in drumul spre camera in care se afla bebe.

Utilizare sigura datorita vibratiilor si afisajului cu banda de LED-uri

 

Pentru a nu rata niciun zgomot al copilului, chiar daca esti intr-un mediu zgomotos si nu auzi decat slab transmisia zgomotului, indicatorul de nivel de zgomot se aprinde imediat ce unitatea pentru parinte primeste un semnal. LED-urile care se aprind iti arata daca din camera copilului se aud zgomote linistite sau plange deja tare. Afisajul de stare LED are si alte functii utile: arata cand distanta fata de unitatea de langa copil este depasita, precum si nivelul de incarcare al bateriilor. In plus, puteti vedea volumul la care este setata unitatea pentru parinte sau daca monitorul pentru bebelusi este dezactivat si modul de vibratie este activat.

Deosebit de flexibil datorita unui adaptor USB si a doua cabluri USB

 

Unitatea pentru parinte are o baterie incorporata. Complet incarcata, garanteaza pana la 60 de ore de utilizare. Cand se descarca, bateria poate fi incarcata prin cablul USB conectat la orice sursa. Unitatea pentru bebelusi functioneaza cu baterii standard sau direct prin cablu.

 

Detalii produs:

- Transmisie digitala

- Tehnologia FHSS: transmisie sigura, fara erori si fara interferente

- Raza de actiune pana la 600 m

- Modul ECO: 0% emisii in modul inactiv

- Functia VOX: pornire automata inteligenta la aparitia sunetului

- Lumina de veghe reglabila (3 niveluri de luminozitate)

- Functie de interfon

- Alarma prin vibratii

- Controlul optic/acustic al distantei

- Sensibilitate reglabila a microfonului

- Indicator optic al sunetului

- Clema de prindere (de curea, de buzunar etc)

- Unitatea pentru parinte: autonomie a bateriei de pana la 60 de ore

- Unitate pentru bebelusi: functionare cu baterii (bateriile nu sunt incluse) sau la sursa de electricitate prin cablu microUSB

- Pachetul contine: unitatea pentru parinti, unitatea pentru bebelus, 1 adaptor de retea, 2 cabluri microUSB

Informatii Expediere si Livrare



Pretul de Transport al produsului Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 este 17.99 lei .

Expedierea produsului Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150 , Reer, 326 lei se realizeaza de Luni pana Vineri astfel: :

  • Pentru comenzile realizate pana la ora 13.30, incercam sa expediem produsele in aceeasi zi.

  • Pentru comenzile realizate dupa ora 13.30, incercam sa expediem produsele in ziua urmatoare.
  • Comenzile primite peste weekend se proceseaza luni in ordinea primirii comenzilor

  • Programul DPD si Cargus de predare a coletelor este:

    Luni-Vineri: intre orele 9.00-18.00 Sambata: intre orele 9.00-13.00


    Alte informatii despre livrarea produsului Monitor audio digital pentru bebelusi cosmo, lumina de veghe, functie vox, interfon, distanta 600 m, reer 50150:

  • Nu se percep taxe suplimentare de transport pentru zonele rurale
  • Coletele pot fi trimise din mai multe locatii si pot ajunge separat, in acest caz nu veti plati taxe de transport pentru fiecare colet, ci o singura data indiferent de numarul de colete
  • De fiecare data cand expediem un produs veti primi un email de confirmare a expedierii si informatii privind urmarirea comenzii dumneavoastra


  • BeKid face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Caracteristici

    Producator:
    Reer

    Review-uri

    Fii primul care adauga un review

    Adauga un review

    Evolutie pret

    Intrebarile si raspunsurile clientilor

    Adauga prima intrebare

    Produse similare

    Aparat emisie-receptie Barcelona Ansmann
    PRP: 260.25 lei 208.20 lei
    Audio Monitor Beaba Simply ZEN
    345.00 lei
    Interfon Brilliant Safety 1st
    266.00 lei
    Interfon digital Chipolino Astro blue mist
    PRP: 235.00 lei 153.00 lei
    Interfon digital Chipolino Astro pink mist
    PRP: 235.00 lei 153.00 lei
    Interfon digital Chipolino Astro smoked pearl
    PRP: 235.00 lei 153.00 lei
    Interfon video pentru bebe
    Interfon video pentru bebe expediere rapida
    PRP: 1182.00 lei 945.60 lei