Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201
Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201 Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201 Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201

Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201


79.73 lei

Cost transport: 17.99 lei

de la 14 lei/luna
Mokka. Avans pe gustul tau

Produs Indisponibil

Retur în 14 de zile

Garantie: 24 luni

Expediere rapida

Descriere produs

Papusile colectibile Cry Babies acum disponibile si in costum de personaje Disney bine cunoscute.

6+ figurine de colectat.

In interior vei gasi o papusa de colectie misterioasa precum: Minnie, Marie, Lady, Piglet, Simba si Stitch.

Contine:

1 papusa de 10 cm

8 accesorii suprziza

Fiecare model se achizitioneaza separat

Accesoriile difera in functie de modelul primit

Recomandat copiilor 3+ ani

Cry Babies Disney Edition Gold sunt niste bebelusi adorabili, cu o inaltime de aproximativ 10 centimetri, ce aduc cu ei magia universului Disney si toate emotiile dulci ale unei papusi pline de surprize.

Acesti mici bebelusi Disney Edition Gold sunt gata sa devina prieteni de nadejde pentru cei mici, oferindu-le o experienta minunata de joc. Cu caracteristicile lor dragute si expresive, acesti bebelusi sunt imbracati in straie aurii sau cu accesorii sclipitoare, amintind de lumea fermecata a personajelor Disney. Fiecare bebelus este unic si adorabil in felul sau, cu ochi mari si expresivi care par sa ceara afectiune si atentie.

Unul dintre aspectele distinctive ale Cry Babies Disney Edition Gold este abilitatea lor de a plange lacrimi adevarate atunci cand sunt pusi in anumite situatii sau atunci cand li se ofera biberonul. Acest detaliu adauga o doza de realitate jocului si incurajeaza copiii sa aiba grija de bebelusul lor, sa ii aline plansul si sa se joace cu el.

Aceste papusi minunate sunt concepute pentru a stimula imaginatia copiilor si pentru a le dezvolta abilitatile de ingrijire si responsabilitate. Ele sunt perfecte pentru ore nesfarsite de joaca creativa si pentru a oferi copiilor o legatura speciala cu lumea Disney.

 

Cry Babies Disney Edition Gold sunt mai mult decat niste simple jucarii - sunt prieteni fermecatori si magici care aduc bucurie si zambete in lumea copiilor. Cu acesti bebelusi aurii, fiecare zi de joaca devine o aventura plina de imaginatie si iubire.

Un cadou potrivit pentru o fetita ar putea fi o papusa, iar alegerea unei papusi poate sa fie o decizie speciala, avand in vedere varietatea de optiuni disponibile pe piata. Iata o descriere pentru un cadou sub forma de papusa:

Papusa este un cadou fermecator, destinat sa aduca zambete si bucurie in inima unei fetite. Aceasta papusa este mai mult decat o simpla jucarie - este o tovarasa de incredere, pregatita sa impartaseasca aventurile si povestile minunate ale copilariei.

Aceasta papusa este conceputa cu atentie la detalii si are o infatisare adorabila. Cu ochi mari si expresivi, un zambet fermecator si haine cochete, aceasta isi asteapta viitoarea prietena cu bratele deschise. Culorile vii si designul sau captivant fac din aceasta papusa o prezenta atragatoare in orice camera.

Papusa vine echipata cu o varietate de accesorii si optiuni de imbracare, permitand fetitei sa o personalizeze si sa o infrumuseteze in felul ei preferat. Aceasta ofera o oportunitate minunata pentru copila sa-si dezvolte creativitatea si sa-si exerseze abilitatile de ingrijire. Cu fiecare schimbare de haina sau nou accesoriu adaugat, papusa devine si mai speciala si adorabila.

Un alt aspect important al acestei papusi este calitatea sa durabila si siguranta pentru copii. Materialele folosite sunt non-toxice si rezistente, astfel incat papusa sa poata fi jucata in siguranta zi de zi.

 

Informatii Expediere si Livrare



Pretul de Transport al produsului Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201 este 17.99 lei .

Expedierea produsului Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201 , IMC, 80 lei se realizeaza de Luni pana Vineri astfel: :

  • Pentru comenzile realizate pana la ora 13.30, incercam sa expediem produsele in aceeasi zi.

  • Pentru comenzile realizate dupa ora 13.30, incercam sa expediem produsele in ziua urmatoare.
  • Comenzile primite peste weekend se proceseaza luni in ordinea primirii comenzilor

  • Programul DPD si Cargus de predare a coletelor este:

    Luni-Vineri: intre orele 9.00-18.00 Sambata: intre orele 9.00-13.00


    Alte informatii despre livrarea produsului Papusa bebelus cry babies editia golden disney stitch 82663-907201:

  • Nu se percep taxe suplimentare de transport pentru zonele rurale
  • Coletele pot fi trimise din mai multe locatii si pot ajunge separat, in acest caz nu veti plati taxe de transport pentru fiecare colet, ci o singura data indiferent de numarul de colete
  • De fiecare data cand expediem un produs veti primi un email de confirmare a expedierii si informatii privind urmarirea comenzii dumneavoastra


  • BeKid face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Caracteristici

    Producator:
    IMC

    Review-uri

    Fii primul care adauga un review

    Adauga un review

    Evolutie pret

    Intrebarile si raspunsurile clientilor

    Adauga prima intrebare

    Produse similare

    5 surprise - fashion mini brands s2
    95.88 lei
    Baby African Baiat Miniland Papusa 21cm
    89.90 lei
    Baby annabell - bebelus 30 cm
    94.90 lei
    Baby annabell - bebelus interactiv 30 cm 1
    169.90 lei
    Baby annabell - fusta si bluza 43 cm
    99.90 lei
    Baby Annabell - Hainute fetita si baiat 43 cm diverse modele
    89.90 lei
    Baby Annabell - Pantofiori diverse modele 43cm
    61.90 lei
    Baby annabell - rochita cu fluturasi 43 cm
    99.90 lei