• Pret
    lei
     – 
    lei
    • 44lei
    • 49lei
  • Producator (1)
  • Transport Gratuit
Creta rotunda colorata, moulin roty
49.00 lei
Planse preilustrate pentru pictura in jungla, moulin roty
44.00 lei
Planse preilustrate pentru pictura vehicule, moulin roty
44.00 lei

Dezvoltarea corespunzatoare a copiilor este una dintre cele mai importante aspecte pentru parinti, iar acestia fac tot posibilul ca micutii lor sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun, chiar si la acest capitol. Atat la gradinita cat si la scoala, copiii nostri au nevoie de anumite articole ajutatoare care sa ii insoteasca in aceasta aventura a cunoasterii si invatarii

Gama de rechizite scolare de la Bekid cuprinde atat articole care sa ii foloseasca celui mic la scoala, cat si articole prin care puteti impreuna descoperi lumea. De la carti pentru copii, materiale didactice, penare, acuarele si pensule, carioci, creioane si stilouri, table de scris si table magnetice si pana la sticlute, cutii de mancare, ghiozdane si trolere, de la Bekid.ro ii poti cumpara copilului tau toate cele necesare pentru a pasi cu increderea in lumea minunata a invataturilor.

Ca si parinti suntem implicati in procesul de dezvoltare a celor mici inca din primele luni de viata si mereu le citim carti specifice varstei, ne folosim de seturi de cartonase pentru a-i invata numerele, animalele, fructele si legumele etc., iar in momentul in care acestia vor merge la gradinita si la scoala, vor avea un bagaj de informatii care le vor usura aceasta tranzitie. Daca ne dorim copilasi descurcareti, inteligenti si curiosi, primele invataturi trebuie sa le oferim noi!