Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385
Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385 Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385 Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385

Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385


68.00 lei

Cost transport: 17.99 lei

de la 12 lei/luna
Mokka. Avans pe gustul tau

Retur în 14 de zile

Garantie: 24 luni

Expediere rapida

Descriere produs

Set 4 cutite otel inoxidabil Rose Gold Metallic Collection Berlinger Haus BH 2385 | Nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta Setul de 4 cuțite din oțel inoxidabil Rose Gold Metallic Collection Berlinger Haus BH 2385 este alegerea perfectă pentru cei care caută un set de cuțite de calitate superioară pentru bucătăria lor. Fiecare cuțit este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente la coroziune. Fiecare cuțit este prevăzut cu un mâner ergonomic din plastic, care oferă o prindere confortabilă și sigură în timpul utilizării. De asemenea, mânerul are un finisaj Rose Gold Metallic atractiv și elegant, care adaugă o notă de stil și eleganță în bucătărie. Lama fiecărui cuțit este ascuțită și precisă, permițându-vă să tăiați alimentele cu ușurință și precizie. De asemenea, cuțitele sunt ușor de întreținut și curățat, astfel încât să puteți beneficia de performanța lor maximă pentru o lungă perioadă de timp. Acest set de cuțite Berlinger Haus BH 2385 Rose Gold Metallic Collection este perfect pentru oricine dorește să aducă o notă de eleganță în bucătăria lor și să aibă la dispoziție un set de cuțite de înaltă calitate pentru a face față oricărei sarcini în bucătărie.

Informatii Expediere si Livrare



Pretul de Transport al produsului Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385 este 17.99 lei .

Expedierea produsului Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385 , Berlinger Haus, 68 lei se realizeaza de Luni pana Vineri astfel: :

  • Pentru comenzile realizate pana la ora 13.30, incercam sa expediem produsele in aceeasi zi.

  • Pentru comenzile realizate dupa ora 13.30, incercam sa expediem produsele in ziua urmatoare.
  • Comenzile primite peste weekend se proceseaza luni in ordinea primirii comenzilor

  • Programul DPD si Cargus de predare a coletelor este:

    Luni-Vineri: intre orele 9.00-18.00 Sambata: intre orele 9.00-13.00


    Alte informatii despre livrarea produsului Set 4 cutite otel inoxidabil rose gold metallic collection berlinger haus bh 2385:

  • Nu se percep taxe suplimentare de transport pentru zonele rurale
  • Coletele pot fi trimise din mai multe locatii si pot ajunge separat, in acest caz nu veti plati taxe de transport pentru fiecare colet, ci o singura data indiferent de numarul de colete
  • De fiecare data cand expediem un produs veti primi un email de confirmare a expedierii si informatii privind urmarirea comenzii dumneavoastra


  • BeKid face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Caracteristici

    Producator:
    Berlinger Haus

    Review-uri

    Fii primul care adauga un review

    Adauga un review

    Evolutie pret

    Intrebarile si raspunsurile clientilor

    Adauga prima intrebare