• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 293lei
  • 3128lei
 • Producator
 • Transport Gratuit

GHIDURI ȘI ARTICOLE BLOG

5 motive pentru care merita sa cumperi o masinuta electrica

5 motive pentru care merita sa cumperi o masinuta electrica

Daca micutul tau cauta noi modalitati de joaca, cea mai buna alegere este sa-i oferi o masinuta electrica. Dincolo de distractia oferita, masinutele electrice aduc o serie de beneficii in dezvoltarea copiilor, de la stimularea creativitatii la...

Citeste mai mult
Ghid pentru cumpararea masinutelor in functie de varsta

Ghid pentru cumpararea masinutelor in functie de varsta

Un lucru e clar! Indiferent de varsta, toti copiii sunt entuziasmati de ideea de a conduce o masinuta electrica! Nu ne crezi? Fa un test si intreaba orice copil daca isi doreste o astfel de distractie!

Citeste mai mult
Cinci pasi pentru ingrijirea masinutelor electrice

Cinci pasi pentru ingrijirea masinutelor electrice

Daca mami si tati duc masina la spalatorie si la service, de ce nu ar avea nevoie si mica masinuta electrica a copilului de unele tratamente speciale? Astazi discutam despre cinci moduri in care, impreuna cu mezinul familiei, poti face ca...

Citeste mai mult

Ghid de achizitie Masinute Electrice

Care sunt beneficiile utilizării unei mașinuțe electrice ?

Utilizând o masinuță electrică vei putea beneficia de emisii zero, de costuri scăzute de întreținere datorită consumului scăzut de energie electrică, de siguranța unui condus foarte comod dar și de o poluare fonică foarte mică. În plus, senzația va fi la fel ca într-o mașină reală datorită gradului de dezvoltare ridicat pe care mașinuța îl are.

Ce tipuri de mașini electrice există ?

În prezent, BeKid oferă o gamă largă de mașinute SUV dar și HatchBack. Toate modelele oferă un aspect foarte asemănător cu modelele reale acest lucru sporind buna senzație de utilizare. Toate acestea pot fi disponibile începând de la prețul de 600 de lei până la 2500 de lei.

Ce alte caracteristici mai pot fi luate în considerare atunci când vorbim de mașinuțe electrice ?

Bateria este una dintre cele mai importante părți ale unei mașini electrice. Prețul unei mașini este dependent direct de costul bateriei dar este important ca aceasta să aibă o capacitate mare pentru ca astfel timpul de utilizare să fie și el unul ridicat. Controlul la distanță de către o altă persoană este și el important atunci când copilul nu are experiență în a conduce o mașină.

Care sunt specificațiile de care unele mașini pot beneficia ?

Foarte întâlnite sunt centurile de siguranță care sunt utile în cazul unei accidentări cu mașinuța. Mai mult, există și unele mașini cu sistem audio mp3 sau aux in integrat care conferă o senzație minunată. Nu în ultimul rând, unele mașini mai pot prezenta și pornire prin intermediul unei chei astfel senzație de condus fiind mai aproape de realitate.